"Manifest pentru Pace" - atelier creativ pentru copii

Asociația "Inițiativă în Educație" îi așteaptă pe copiii cu vârsta între 7 și 14 ani la atelierul creativ „Manifest pentru Pace”, facilitat de artista Livia Mateiaș.

Atelierul face parte din proiectul Manifest pentru Pace creat de Livia Mateiaș. Proiectul urmărește să trasmită gânduri și mesaje de bine, într-o lume care are tot mai multă nevoie de armonie.

În cadrul atelierului, Livia îi invită pe copii să picteze mici sfere create din hârtie reciclată și să scrie pe coli albe de hârtie mesaje, gânduri și manifeste pentru pace. Se va discuta și despre importanța respectului pentru pădure și necesitatea reciclării hârtiei.

Ulterior, copiii pot duce aceste manifeste acasă sau le pot lăsa în locații din oraș pe care le consideră importante pentru conștientizarea nevoii de pace.

Manifest pentru Pace este un proiect pe care Livia Mateiaș l-a început în 2013, într-o rezidență artistică în Franța și care s-a materializat prin mai multe evenimente de tip performance, instalații artistice și câteva ateliere creative.

Pentru cine? Activitatea este dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 14 ani.

Când? 20 septembrie 2023, de la ora 15:00 la 16:00.

Locație: Curte Centrul de Proiecte, str. Vasile Alecsandri, nr. 1, Timișoara

Pentru participare este necesar să completaţi formularul: https://forms.gle/N3UDy6TKAa5oropH6

Locuri limitate!

Activitatea face parte din proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a).

Proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a) își propune să valorifice bogăția și multiculturalitatea orașului nostru prin crearea de contexte educaționale cu conținut cultural și artistic în perioada august – noiembrie 2023 în diferite cartiere ale Timișoarei.

Part of

Timișoara is color - 2nd edition

Timișoara is color - 2nd edition