CODRU

CODRU este un eveniment inedit de responsabilitate socială, fiind singurul festival din România ale cărui venituri sunt redirecționate spre cauze ecologice.

În Pădurea Bistra, la doar 4 km de Timișoara, județul Timiș, CODRU îmbină artele, multiculturalitatea și abordarea ecofriendly cu scopul de a crea un mediu propice interacțiunii cultural-artistice. Programul va cuprinde concerte, piese de teatru, instalații artistice (land art), performance-uri și ateliere (olărit, pirogravare, pictură pe diferite materiale).

Festivalul ce ține pădurea vie este un festival eco-friendly și multicultural, orientat spre comunitate și dedicat tuturor, indiferent de vârstă. Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor.

Cea de-a doua ediție a festivalului a strâns mai bine de 25.000 de festivalieri, în toate cele 4 zile, atrași de concertele susținute pe scena SUB SOARE și ÎN POIANĂ, de muzica bună ce venea de SUB CODRU și de la scena PE VAL și de atmosfera faină ce te face să vrei din nou să te înfrupți din experiența CODRU Festival.

Events from project 2

CODRU Planting
CODRU Planting

April 8, 2023 – April 9, 2023, 10 a.m. – 8 p.m.
Două Dealuri

A promise has been made! We danced and sang together UNDER THE SUN at CODRU …