Az oldalnak még nincs fordítása
Festivalul European de Teatru Eurothalia, 2022. szeptember 21.

Festivalul European de Teatru Eurothalia

2022. szeptember 21. / ELŐADÓ MŰVÉSZETEK, FILM

Festivalul European de Teatru Eurothalia

Részletek az eseményről
Dátum
21 Sze 2022 — 29 Sze 2022
Helyszín
Teatrul German de Stat, Timișoara

Lásd az eseményt a Facebook-on

Eurothalia 2022 pornește de la premisa confruntării ca act de recunoaștere a realităților prezentului. Spărgând barierele comunicării verbale, festivalul explorează dimensiunile inovatoare ale limbajului.

Ediția cu numărul opt a Festivalului European de Teatru Eurothalia, se va desfășura anul acesta în perioada 21-29 septembrie și va aduce pe scenele teatrelor din Timișoara nouă spectacole de teatru contemporan.

Cele nouă piese de teatru se vor juca atât pe scena Teatrului German, cât și în sala Studio a Teatrului Maghiar, punând în valoare tema acestei ediții care-și propune să atragă atenția asupra diferitelor tipuri de confruntări - cu istoria, cu familia, cu noi înșine, confruntări cu partenerii noștri, cu prezentul, cu progresul.

România, Germania, Portugalia, Franța, Slovenia, Republica Moldova, cât și de o trupă de teatru rusească aflată în exil în Franța, reprezintă țările în care au luat naștere spectacolele care vă vor intriga (/delecta) în perioada Festivalului Eurothalia 2022.

Tot în această perioadă organizatorii v-au pregătit diverse evenimente conexe care vin în completarea tematicii: expoziție de fotografie, master-class pe tema filmului documentar, proiecție de film, atelier de mișcare, sunet și relaxare, cât și o lansare de carte.

Pentru mai multe informații despre program și achiziționarea biletelor și înscrierea la diversele activități accesați site-ul festivalului Eurothalia.

Festivalul European de Teatru Eurothalia face parte din programul Timișoara 2023 - Capitală Europeană a Culturii și este finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.