Az oldalnak még nincs fordítása
Timișoara. Harta Secretă, 2023. január 25.

Timișoara. Harta Secretă

2023. január 25. / FILM

Timișoara. Harta Secretă

Részletek az eseményről
Dátum
25 Jan 2023 — 26 Jan 2023
Időpont
18:00
Helyszín
Cinema Victoria

Lásd az eseményt a Facebook-on

„Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri” este un proiect comun al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și al Universității de Vest din Timișoara, care face parte din Programul Cultural Național Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. O echipă de oameni pasionați de istoria orașului, în frunte cu scriitoarea Adriana Babeți, scoate la lumină istoriile și locurile uitate sau neștiute ale Timișoarei. Descoperirile lor au fost transpuse în mai multe filme documentare.

Miercuri, 25 Ianuarie, de la ora 18:00, poți vedea Trei OZN-uri la Timișoara și o poveste despre apă și Legenda Casei H și discuta cu Adriana Babeți și Robert Șerban, iar joi, 26 ianuarie, de la ora 18:00, Cafeină pe Bega și Timpuri noi. O mică revoluție, urmate de o discuție cu Adriana Babeți, Gabriel Kohn și Bogdan Danciu.

Intrarea la cele două evenimente este gratuită, pe bază de rezervare. Mai multe detalii despre fiecare eveniment, mai jos.

Harta secretă: Trei OZN-uri la Timișoara și o poveste despre apă & Legenda Casei H

O incursiune spectaculoasă în istoria uzinei de apă din Timișoara, cu secvențe total necunoscute publicului .

Harta secretă: Cafeină pe Bega & Timpuri noi. O mică revoluție

Episodul aduce în atenția publicului câteva momente din istoria cafenelelor în Timișoara, marcând trei premiere de pe teritoriul actual al României. Între acestea, funcționarea primei cafenele turcești (1560). Durată: 25min