Media Toolkit

Această secțiune este adresată tututor partenerilor, colaboratorilor sau suporterilor Timișoara 2023. Folosește lista de mai jos pentru a descărca pachetul grafic, matrițele adaptate pentru diferite platforme online sau fonturile specifice folosite pentru promovarea proiectelor.

Pentru a descărca doar anumite fișiere din pachetele expuse, te invităm să accesezi acest link.

Ghid de bune practici
TM23 Logos
TM23 Supporters
TM23 Matrițe grafice cu funcționalități generale
TM23 Fonts
Vrei sa ne promovezi?

Timișoara are toate resursele necesare pentru a organiza programul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, iar cea mai valoroasă dintre acestea o reprezintă oamenii care trăiesc în acest oraș și îi dau viaţă. Dacă iubești Timișoara și vezi în orașul nostru o veritabilă Capitală Culturală Europeană, ești deja mai aproape de proiect. Vrei să fii parte din transformarea Timișoarei într-un simbol european? Atunci susţine proiectul!

Fii investitor!

Titlul de Capitală Europeană a Culturii poate propulsa economia Timișoarei și poate aduce profituri substanțiale pentru mediul local de afaceri. Anumite capitale culturale europene din trecut care s-au bucurat de succes au estimat că fiecare euro investit poate genera profit între 8 și 10 euro. Dincolo de profitul direct, companiile locale care investesc în acest proiect se vor bucura de expunere sporită prin asocierea cu unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Europa. Programul Timișoara 2021 are nevoie de finanțare pentru activitățile de implementare a titlului, pentru promovarea la nivel internațional, pentru atragerea unor experți de marcă și pentru realizarea unor evenimente memorabile. Contribuția energică a oamenilor de afaceri cu viziune va crește considerabil șansele Timișoarei.

Trimite un e-mail la adresa [email protected] și fii parte din evoluția Timișoarei!

r/evoluție? istorii trăite 1945-1989-2022

2022. december 7.

r/evoluție? istorii trăite 1945-1989-2022 Vernisajul expoziției – eveniment este organizat de Asociația Prin Banat și Asociația Memorialul Revoluției din 16-22 Decembrie 1989, în cadrul proiectului Cămine în mișcare și ...
Láss többet erről a területről
YOUNGETEERS 2022

2022. december 6.

YOUNGETEERS 2022 Asociația ”Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii” organizează un eveniment de dialogare și informare cu privire la managementul voluntarilor în cadrul evenimentelor culturale, în ...
Láss többet erről a területről