Ecologia coabitării. Instalație colectivă

Ne-a luat în jur de o oră drumul din oraș până în Satchinez, 3 săptămâni dacă am avea aripi ar dura să ajungem în altă emisferă, pe o distanță de măcar 800 de ori mai mare. 

După ce am încercat încet-încet să traversăm bariera dintre specii și poate să ajungem să vorbim mai bine limba păsărilor, vom prezenta câteva din rezultatele expediției de cercetare de la Rezervația Ornitologică Satchinez. Obiecte, măști, desene, povești și video-uri, un index al multiplelor interacțiuni sensibile și curioase pe care le-am avut și pe care le-am putea avea cu mediul înconjurător, acum și de acum încolo.

Au participat: Carine Arnakis, Dona Arnakis, Lucian Barbu, Csilla Bartus, Paul Cîrstea, Andrei Dinică Nicolescu, Alina Doroș, Alma Gyovai, Bianca Isac, Loredana Ilie, Emilia Mihuț, Gavril Pop, Sas Sergiu, Timea Sas Ciora, Ștefana Hatnean, Teodora Talhoș.

Evenimentul face parte din programul Culture Quest 2024 - LUMI ACVATICE, VISE ÎN DEȘERT, organizat de Asociația Foc și Pară.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Legacy Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Parte din

Lumi acvatice, vise în deșert

Lumi acvatice, vise în deșert