Atelier: Haine Refashioned - Upcycling-ul și Transformarea Garderobei Tale

Bine ați venit la atelierul nostru special dedicat upcyclingului și reparării hainelor, condus de experta în modă sustenabilă, Svetlana Pomorisat. Acest workshop îți oferă oportunitatea de a descoperi tehnici simple și practice pentru a-ți revigora garderoba și a-i oferi hainelor tale preferate o nouă viață.

Ce vei învăța:

  • Cum să identifici și să abordezi defectele comune ale hainelor, cum ar fi pete, rupturi și alte imperfecțiuni;
  • Tehnici de bază de reparare și upcycling, inclusiv cusături de bază, remediile pentru pete și metode de restilizare;
  • Cum să-ți personalizezi hainele pentru a crea piese unice și autentice, potrivite stilului tău.

Ghidul Tău:
Svetlana Pomorisat, deținătoarea magazinului REDECY, este o expertă pasionată în modă sustenabilă, cunoscută pentru abordarea sa creativă și abilitățile sale tehnice remarcabile în transformarea hainelor. Ea te va ghida pas cu pas în procesul de revigorare a garderobei tale.

Ce să aduci:
Te rugăm să aduci o piesă de îmbrăcăminte care îți place, dar care are defecte precum pete, rupturi etc. Această piesă va fi punctul de plecare în procesul nostru de învățare și experimentare.

Alătură-te nouă pentru o experiență inspiratoare și educațională în lumea upcyclingului și a modei sustenabile. Descoperă cum să-ți transformi garderoba într-o colecție de haine unice, create cu dragoste și responsabilitate față de mediu. "

Atelierul este precedat de o prezentare în premieră a Ghidului Refashion pentru consumul sustenabil de haine.

Organizatori : CRIES și CNPCD.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Erasmus Plus “Refashion. Educatie pentru modă sustenabilă” și este inclus în programul Festivalului LA PAS, Festival de gastronomie artizanală.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Slowing down

Slowing down