Media Toolkit

This page offers visual identity resources and guidance for partner organisations, collaborators and supporters of Timișoara 2023 European Capital of Culture.

Pentru a descărca doar anumite fișiere din pachetele expuse, te invităm să accesezi acest link.

Visual Identity Guide
TM23 Logos
TM23 Supporters
TM23 General Templates
TM23 Fonts
Vrei sa ne promovezi?

Timișoara are toate resursele necesare pentru a organiza programul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, iar cea mai valoroasă dintre acestea o reprezintă oamenii care trăiesc în acest oraș și îi dau viaţă. Dacă iubești Timișoara și vezi în orașul nostru o veritabilă Capitală Culturală Europeană, ești deja mai aproape de proiect. Vrei să fii parte din transformarea Timișoarei într-un simbol european? Atunci susţine proiectul!

Fii investitor!

Titlul de Capitală Europeană a Culturii poate propulsa economia Timișoarei și poate aduce profituri substanțiale pentru mediul local de afaceri. Anumite capitale culturale europene din trecut care s-au bucurat de succes au estimat că fiecare euro investit poate genera profit între 8 și 10 euro. Dincolo de profitul direct, companiile locale care investesc în acest proiect se vor bucura de expunere sporită prin asocierea cu unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Europa. Programul Timișoara 2021 are nevoie de finanțare pentru activitățile de implementare a titlului, pentru promovarea la nivel internațional, pentru atragerea unor experți de marcă și pentru realizarea unor evenimente memorabile. Contribuția energică a oamenilor de afaceri cu viziune va crește considerabil șansele Timișoarei.

Trimite un e-mail la adresa [email protected] și fii parte din evoluția Timișoarei!

Paul Neagu. A Retrospective

Dec. 15, 2022

Paul Neagu. A Retrospective ”Paul Neagu. A Retrospective” is the first exhibition on such a comprehensive scale to be dedicated to Paul Neagu (1938-2004), the Romanian-born artist who lived ...
View more from this territory