Atelier: modă sustenabilă - modificări reversibile de haine

Bine ai venit la atelierul nostru special, în care vei învăța cum să ajustezi manual hainele care îți plac, chiar și atunci când nu ai la îndemână o mașină de cusut. Acest workshop este condus de Carina, talentata designeră și fondatoare a brandului OCRU. Vei învăța cum să faci intervenții manuale ingenioase, concepute să fie reversibile, astfel încât să nu tai materialul și să eviți producerea de deșeuri.
 

Ce vei învăța:

  • Tehnici de bază de ajustare manuală;
  • Cum să adaptezi hainele pentru a se potrivi perfect formei tale, indiferent de mărimea inițială;
  • Cum să faci intervenții reversibile, permițându-ți să revii la forma originală a hainelor în orice moment.
Ghidul Tău:
Carina, fondatoarea brandului OCRU, va fi alături de tine în acest proces creativ. Ea îți va împărtăși secretele și abilitățile ei profesionale pentru a-ți personaliza garderoba în mod sustenabil și cu stil.
 
Ce să aduci:
Te rugăm să aduci una sau mai multe piese de îmbrăcăminte care necesită ajustări pentru a se potrivi mai bine. Carina te va ghida pas cu pas în procesul de transformare a acestora în haine care te vor încânta.
Alătură-te nouă pentru o experiență unică și educativă! Descoperă cum să-ți transformi garderoba fără a genera deșeuri și fără a afecta materialul original. Vei pleca din acest atelier cu haine care te vor pune în valoare și cu noi abilități în arta ajustării manuale a hainelor.
 
Atelierul va fi precedat de o discuție cu două creatoare de branduri românești sustenabile, Sabina Georgescu și Carina Bălan.
 
Organizatori : CRIES și CNPCD.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Erasmus Plus “Refashion. Educatie pentru modă sustenabilă” și este inclus în programul Festivalului LA PAS, Festival de gastronomie artizanală.

Part of

Slowing down

Slowing down