Atelier: Recunoaște condimentul LA PAS!

O nouă provocare la Festivalul LA PAS, de această dată pentru tinerii cu vârste peste 16 ani, cărora le vom pune la încercare simțurile și gustul! Pregătim un atelier senzorial de (re)cunoaștere a condimentelor în cadrul festivalului.

Atelierul va fi organizat de Maria Pleșca, #profesorLAPAS, cu sprijinul unei echipe de elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Timișoara, participanți în programul LA PAS / Slowing Down, componenta „Educație pentru schimbare”. Cu alte cuvinte, promovăm educația de la egal la egal. 

Atelierul va avea loc în data de 14 octombrie, între orele 15:00-17:00, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” , Bv. Take Ionescu, nr 83. Nu este necesară înscrierea în prealabil. 

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒 este un eveniment deschis publicului larg, pe perioada căruia organizatorii vor realiza materiale foto-video de promovare și informare, situaţie care va conduce incidental și la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini ale participanților la eveniment. Prin prezența la 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒, participanții își dau implicit acordul pentru eventuala lor apariție în materiale foto-video publicate/distribuite de organizatori și partenerii acestora pe canalele proprii de comunicare și către mass-media.

Atelierul este organizat în cadrul Festivalului LA PAS – Festival de gastronomie artizanală, dezvoltat de asociația CRIES, cu finanțare de la Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte. 

This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

Slowing down

Slowing down