Atelier: Transformăm, nu poluăm!

Moda sustenabilă și consumul responsabil ne preocupă, așa că, un alt atelier pe care vi-l propunem în Festivalul LA PAS este „Transformăm, nu poluăm!”
 
Este un atelier de personalizat haine uzate la care se va folosi tehnica brodatului manual, în coordonarea Biancăi Voiciu.
 
Activitățile sunt deschise pentru tinerii cu vârste peste 14 ani, iar participarea presupune o înscriere prealabilă.
 
Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.
 
Promovăm educația de la egal la egal, pentru că atelierul este organizat cu sprijinul unei echipe de elevi de la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” Timișoara, participanți în Programul LA PAS, componenta „Educație pentru schimbare”.
 
Atelierul va avea loc în data de 15 octombrie, între orele 11:00-13:00, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, Bv. Take Ionescu, nr 83.
 
Festivalul LA PAS este un eveniment deschis publicului larg, pe perioada căruia organizatorii vor realiza materiale foto-video de promovare și informare, situaţie care va conduce incidental și la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini ale participanților la eveniment. Prin prezența la Festivalul LA PAS, participanții își dau implicit acordul pentru eventuala lor apariție în materiale foto-video publicate/distribuite de organizatori și partenerii acestora pe canalele proprii de comunicare și către mass-media.
 
Atelierul este organizat în cadrul Festivalului LA PAS – Festival de gastronomie artizanală, dezvoltat de asociația CRIES, cu finanțare de la Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.
Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Slowing down

Slowing down