Atelier: Transformăm, nu poluăm!

Despre fashion, cu totul altfel, la Festivalul LA PAS – vă propunem atelierul Transformăm, nu poluăm!

Este un atelier în care dăm o nouă viață hainelor uzate, pe care nu le mai folosim. Acestea le vom transforma în mici covorașe, în cadrul unui atelier de țesut, coordonat de Delia Gordan, #profesorLAPAS, în data de 14 octombrie. 

Participarea la atelierul este gratuită în limita locurilor disponibile. Înscrierea la atelier este deschisă pentru tinerii cu vârste peste 14 ani, înscrierea se realizează la link-ul alăturat: https://forms.gle/BX63sZWTLfQJ2vi97

Activitățile vor fi organizate de Delia Gordan cu sprijinul unei echipe de elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Timișoara, participanți ai Programului LA PAS / Slowing Down, componenta „Educație pentru schimbare”.

Atelierul va avea loc în data de 14 octombrie, între orele 15:00-17:00, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” Timișoara, Bv. Take Ionescu, nr 83.

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒 este un eveniment deschis publicului larg, pe perioada căruia organizatorii vor realiza materiale foto-video de promovare și informare, situaţie care va conduce incidental și la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini ale participanților la eveniment. Prin prezența la 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒, participanții își dau implicit acordul pentru eventuala lor apariție în materiale foto-video publicate/distribuite de organizatori și partenerii acestora pe canalele proprii de comunicare și către mass-media.

Atelierul este organizat în cadrul festivalului LA PAS – Festival de gastronomie artizanală, dezvoltat de asociația CRIES, cu finanțare din partea Primăriei Timișoara, prin Centrul de proiecte.  

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Slowing down

Slowing down