Apel de casting deschis tuturor celor care își desfășoară activitatea în domeniul artelor spectacolului. Se caută colaboratori disponibili să participe la un proces de lucru intens, care le va provoca atât corpurile cât și mintea. Totodată, așteptările sunt îndreptate către performeri deschiși să se muleze pe orice indicație, să fie interesați să experimenteze, să propună și să gândească creativ.

Audiția va avea loc sub forma unui atelier de mișcare de 3 zile în perioada 22-24 Martie, orele 14:00-17:00
Termen limită înscrieri: 20 martie
Vârsta minimă: 17 ani
Locație: FITT Timișoara (Casa Tineretului), sala Rotondă – str. Arieș, nr.19.

Audiția este deschisă performerilor rezidenți în Timișoara ; nu se asigură transport și cazare pentru perioada de producție.

Producția spectacolului va avea loc în perioada 16 Octombrie – 24 noiembrie

Înscrierile se vor face la adresa de email: unfoldm[email protected] cu titlul: “Înscriere casting”

Emailul trebuie să conțină:

  • Curriculum Vitae
  • un video (self – tape) de maxim 2 minute cu tine, în care tema este: reconstituirea unei amintiri din copilărie. Filmarea se încarcă pe youtube/vimeo/alte platforme și se trimite link către aceasta.
  • răspunsul la întrebarea: Ce te mișcă?

Accesul la audiție se face în urma unei selecții ale cărei rezultate vor fi anunțate pe e-mail pe data de 17 martie!

Coregraf: Lavinia Urcan
Lavinia Urcan este absolventă a Facultății de Relații Internaționale și Studii Culturale Europene, Universitatea București, și are un masterat în Managementul Proiectelor, SNSPA București. În anul 2015 a absolvit Facultatea Arte Performative- Studii de Dans (Coregrafie) cu titlul de ‘Second Class Honors’, Universitatea Middlesex, Londra. Este fondatorul și președintele Asociației Unfold Motion, coregraf, performer și manager cultural. Colaborează cu teatre independente și de stat, și predă cursuri de dans contemporan pentru diferite categorii de vârstă și niveluri de competențe. Continuă să se dezvolte profesional participând la ateliere și rezidențe internaționale din domeniu. În calitate de coregraf, Lavinia are un repertoriu vast în cadrul Unfold Motion dar și în colaborare cu alte organizații și instituții. Din repertoriu se menționează spectacolele Je suis Giselle și Connecting Pleasures, co-finanțate de AFCN, dar și spectacole precum 2-1=zero, Planet Dance ș.a., care au fost produse prin auto-finanțare. Este managerul Stagiunii de Dans Contemporan Timișoara și coordonator al programului cultural Dans Nomad, co-finanțate de Primăria Municpiului Timișoara prin Centrul de Proiecte. De asemenea, Lavinia este directorul artistic al programului Cadre și Forme, implementat de Asociația Noi Re-Creăm și co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte. Nu în ultimul rând, Lavinia colaborează cu Institutul Francez din Timișoara, prin Asociația Unfold Motion, pentru programul Impuls, și cu numeroase alte organizații și instituții locale și naționale, contribuind activ la dezvoltarea dansului contemporan la nivel local și național. În anul 2020, Lavinia a fost premiată de către Centrul Național al Dansului București pentru contribuția adusă construcției dansului contemporan


Project realised with the support of a grant for artistic creation ''Energy!'' awarded by the Municipality of Timișoara, through the Project Centre, within the National Cultural Programme "Timișoara - European Capital of Culture in 2023"

Part of

Energy! Artistic Creation Grants

Energy! Artistic Creation Grants

Related events

You Are Here: Me and the Line
You Are Here: Me and the Line

June 1, 2023 – June 2, 2023
Neclar*

The Institute of the Present organises a series of workshops open to children and adults …

Stéphane Marin - « Hybrid aur(e)ality & (urban) phoNography »
Stéphane Marin - « Hybrid aur(e)ality & (urban) p…

June 3, 2023, 10 a.m. – 6 p.m.
Constructorul Base

During this workshop, Stéphane Marin will introduce you to his singular artistic approach to listening …

Culture Quest #2 - The fermentation station with Mihaela Vasiliu
Culture Quest #2 - The fermentation station with …

June 3, 2023 – June 4, 2023, 10 a.m. – 5 p.m.
INDECIS Artist Run Space

On June 3rd and 4th, 2023, we invite you to participate in the Fermentation Station …

Culture Quest #2 - Future Botany with Andrea Palasti & Daniel Popovic
Culture Quest #2 - Future Botany with Andrea Pala…

June 5, 2023 – June 6, 2023
Young naturalists' resort

Have you ever imagined what life on Earth will look like millions of years from …

View more