„Ceainăria educatoarelor” – schimb de bune practici pentru învățământul preșcolar, ediția #15

Asociația „Inițiativă în Educație" vă invită la ediția #15 a evenimentului Ceainăria Educatoarelor!

Ceainăria Educatoarelor este spațiul magic învăluit de arome de ceai, povești, care creează contexte de învățare și schimb de bune practici pentru cadrele didactice din învățământul preșcolar.

Invitatul acestei întâłniri este Marius Lupoian, actor, regizor, coordonator de proiecte culturale și președinte al Asociației Teatru pentru Tine din anul 2013. Un pasionat de creșterea potențialului uman prin interacțiune autentică și creativitate.

 În cadrul întâlnirii, Marius Lupoian va împărtăși despre cum reușește arta scenică să elimine diferențele dintre copii, să încurajeze creativitatea și să dezvolte motricitatea și memoria acestora.

 Cadrele didactice vor experimenta crearea de jocuri personalizate care stimulează mintea și în special imaginația copiilor. De asemenea, educatoarele vor păși și în lumea teatrului de păpuși alături de Alina Spiridon sau Bogdan Blystiar pentru descoperi cum pot acestea stimula creativitatea copiilor.

Dată: 16 mai 2024, de la ora 18:00 la 19:30.

Adresă: Yuhuu Land, str. Lacului, nr.16

Avem un număr limitat de locuri disponibile, iar înscrierea este necesară pentru a putea participa.

Evenimentul este găzduit de prof. pentru învățământul preșcolar Mariana – Cristina Țerescu.

Activitatea face parte din proiectul „FORMA inEDU”.

Proiectul „FORMA inEDU” urmărește valorificarea resurselor culturale și integrarea artei în mediul școlar prin crearea de contexte educaționale care formează și consolidează competențele pedagogice și interculturale ale cadrelor didactice și dezvoltă parteneriate și rețele culturale la nivel local și regional în perioada februarie – iunie 2024 în Timișoara.

Part of

FORMA inEDU

FORMA inEDU