Concert extraordinar Mihai Mărgineanu și Banda | Embargo Fest 2024

MIHAI MĂRGINEANU este un nume care, desigur, nu mai are nevoie de nicio prezentare, devenit celebru atât pentru stilul său inconfundabil ce împletește muzica folk cu elemente de cultură urbană, cât și pentru personajul pe care îl interpretează în renumitul sitcom românesc, "Las Fierbinți".

Deși cu o carieră începută târziu, după cum ar spune mulți, compozițiile lui Mihai Mărgineanu și-au găsit foarte repede și ușor locul într-o industrie muzicală care, la acea vreme, devenise tot mai aridă. Astfel că, piesele sale inspirate din vechile melodii de pahar din cârciumile bucureștene și condimentate bine cu porții zdravene de satiră și umor fin, au devenit rapid hit-uri fredonate de toată lumea.

"Mă iubește femeile", poate una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Mihai Mărgineanu, este un adevărat imn folk care, în momentul lansării, a schimbat efectiv piața muzicală și modul în care oamenii priveau către scena mainstream. Reușind, în acest fel, să creeze un melanj între ceea ce reprezenta atunci spațiul comercial muzical și zona underground, atrăgând public în și din ambele direcții.

Așadar, concertul de sâmbătă, 8 iunie, este un must-see pentru că se anunță un show de excepție cu Mihai Mărgineanu și Banda.

***
Editia a V-a a evenimentului Embargo Fest va avea loc si anul acesta la Timisoara, la Casa Tineretului, si ii va avea ca invitati speciali pe renumitul cantaret, actor si compozitor, Mihai Margineanu si Banda, trupa Zbogom Brus Li din Serbia cu inconfundabilul lor balkan punk, trupa Hazard care va livra un reciltal folk de neuitat, dar si multe alte surprize.

ⓘ Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au intrare gratuită, la fel elevii și studenții, aceștia din urmă doar pe baza completării formularului de participare!

Part of

Embargo Fest 2024

Embargo Fest 2024