Copacul #treeoflife.inc [VR] | Stagiunea teatrală de toamnă Basca

Imaginează-ți că ai câștigat unul dintre cele mai așteptate bilete, într-unul din cele mai cunoscute și râvnite locuri. Unde ai merge? Și apoi imaginează-ți că poți ajunge în acel loc doar deschizând laptopul, tableta sau your smartphone. Playlistul este pregătit, te așezi în your favourite chair și click – direct în realitatea virtuală. Știi ce zic?

Te invităm să ne mutăm, virtual, pentru câteva zile în Ofsenița, un sat al cărui patrimoniul cultural ne-a inspirat în a construi povestea unui Paradis imaginar și ne-a oferit un spațiu viu, bogat istoric și cultural, dar în care timpul și-a folosit armele invizibile.

Hai în 16 iulie să vizionezi COPACUL #treeflife.inc, cea de-a doua producție în VR de la Teatrul Basca. Punem la dispoziție 2 perechi de ochelari VR și căști la fața locului. Durata unei vizionări este de aprox. 30 de minute și se pot rezerva maxim două persoane pe oră.

Distribuția : Niko Becker, Matei Chioariu, Alina Ilea, Jacqueline Kohl, Ana Maria Ursu
Regia: Alex Mihăescu
Scenariu: Ionuț Sociu
Director de imagine: Cristian Ilea
Editor imagine: Mihai Lazăr
Sound Design: Uțu Pascu
Scenografie: Sabina Reus
O producție Teatrul Basca
Powered by StageOn

Spectacolul face parte din programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023 și este finanțat de Consiliul Județean Timiș prin CECART.

Part of

The BASCA Theatrical Season

The BASCA Theatrical Season