District23 Art Pavilion

District23 Art Pavilion este un spațiu modular plasat în spațiul public, care oferă activități  diverse, pentru un public matur, dar și pentru tinerele generații, inclusiv pentru copii. Este un spațiu unic în oraș, care oferă atât momente de divertisment (prin film, teatru și silent disco), cât și elemente de învățare și cocreare (prin panourile, wall-ul interactiv, prin instalațiile de mici dimensiuni new media), precum și o integrare a părinților alături de copii, printr-un spațiu de joacă).

Acest Pavilion este dedicat în primul rând timișorenilor, care îl vor accesa ca un spațiu al comunității, menit să îi aducă împreună pentru o experiență unică. Vor fi organizate în acest spațiu tech talks, dar și dezbateri despre viitorul orașului.

Complementar, Pavilionul își va deschide porțile și pentru vizitatorii orașului. De asemenea va exista un instrument de tip galerie virtuală prin care vor putea fi vizionate lucrările expuse în pavilion chiar și de persoane care nu pot ajunge să interacționeze fizic cu acesta, astfel extindem granițele Pavilionului la nivel național sau chiar internațional.

Acţiune finanţată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Part of

FLIGHT Festival 2023

FLIGHT Festival 2023