Întâlniri cu un scriitor. De vorbă cu Ramona Miza - atelier pentru copii (8-10 ani)

Asociația "Inițiativă în Educație” îi așteaptă pe copii la o întâlnire de poveste alături de scriitoarea Ramona Miza!
 
Atelierul este dedicat copiilor cu vârsta între 8 și 10 ani și se va desfășura de la ora 15:30 la 16:30.
 
Copiii vor descoperi cartea „Coliba Zânei Furtună”, o poveste terapeutică ce îi învață să privească și dincolo de aspectul fizic al unei persoane.
 
Ramona Miza le va împărtăși copiilor și despre viața unui scriitor, despre arta de a scrie povești, despre instrumentele pe care le folosește și de unde se inspiră.
 
Descrierea cărții: Zâna Furtună era singura zână dintr-un sat întreg de spiriduși leneși și certăreți. Fie vorba-ntre noi, era și singura care-i putea pune la punct. Purta un nor negru deasupra capului și era neprietenoasă, mereu încruntată, de-a dreptul plouată. Nici nu-i de mirare că bieților spiriduși le tremurau de frică pantalonii vărgați când o vedeau că vine! Într-o bună zi, însă, ei deciseră să intre pe furiș în coliba zânei, iar din ziua aceea, aflară că uneori, deasupra celor mai blânzi oameni tună și fulgeră cei mai negri nori.
 
Locație: Kiddoteka, Strada Miron Costin nr 2, Timișoara.
 
Atelierele nu presupun o taxă de participare, iar costurile organizatorice sunt susţinute prin proiectul "Timișoara e CULOARE", finanţat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Timișoara e CULOARE

Timișoara e CULOARE