Live Concert METRUCUB band at Pavilioane

Sâmbătă, 13 iulie 2024, vă invităm să luați parte la un eveniment muzical deosebit susținut de trupa METRUCUB. Concertul va avea loc în spațiul din spatele căminului 1MV, la pavilioanele FAST, începând cu ora 20:30. Vă așteptăm începând cu ora 20:00 pentru un moment de socializare și pregătire pentru o seară memorabilă.

Trupa METRUCUB, formată din studenți talentați ai Facultății de Arhitectură din Timișoara, revine pe scena unde a debutat, aducând cu ei pasiunea pentru muzică și creativitatea caracteristică arhitecților. Acești muzicieni îmbină armonios cunoștințele lor arhitecturale cu talentul muzical, oferind un spectacol unic și inovator.

Repertoriul trupei METRUCUB cuprinde influențe de Rock și Funk, garantând o experiență energizantă și plină de ritm pentru toți participanții. Muzica live produsă chiar în acest campus universitar promite să încânte audiența și să creeze o atmosferă vibrantă și plăcută.

Nu ratați această ocazie de a-i vedea pe membrii trupei în acțiune și de a vă bucura de muzica lor originală. Evenimentul este o oportunitate perfectă de a sprijini tinerii talentați și de a vă bucura de o seară de neuitat în compania prietenilor și colegilor.

Part of

Enhance : UPT Campus Creativ

Enhance : UPT Campus Creativ