LUNA AMARA Concert | LA PAS Festival

Nu am verificat dacă va fi Lună plină sau Lună nouă, dar sigur vom avea Luna Amară cu noi la Festivalul LA PAS 2023!

Luna Amară cântă de peste două decenii sincer și fără ocolișuri. 

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, formația clujeană continuă să fie relevantă prin mesajele pe care le transmite, prin implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care urcă pe scenă de fiecare dată. Și au urcat pe scene importante, în festivaluri mari.

În componența Luna Amară se regăsesc în prezent Nick Făgădar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Andrei Boțan (chitară), Sorin Moraru (chitară bass) și Robert Moțoc (tobe).

Formația are în discografie opt albume, lansate începând cu anul 2004: “Asfalt”, “Loc lipsă”, “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”, “Pietre în alb”, “Live la Conti”, “Aproape” și “Nord”

Cel mai recent single al lor, promovat în acest an, se numește “Nu mai vine nimeni”, iar la final de 2022 băieții au lansat piesa “Ne iubim mai mult când dormim” - cu siguranță le vom asculta live LA PAS. 

13-15 octombrie, Muzeul de Transport Public “Corneliu Miklosi” Timișoara. 

Festivalul LA PAS: Festival de gastronomie artizanală este inclus în Proiectul LA PAS / Slowing Down, care face parte din Programul cultural național „Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și este cofinanțat de Municipiul Timișoara.

Part of

Slowing down

Slowing down