PARIUL PUBLICULUI | Gala Premiilor UNITER 2023

În anul mult așteptat al manifestărilor culturale de amploare europeană la Timișoara, Gala Premiilor UNITER se alătură cu bucurie în numele excelenței teatrului românesc acestui demers lăudabil: cultura, teatrul înseamnă a fi împreună!

Campania „Pentru tine cine e câștigătorul? Pariul publicului” a fost inițiată cu scopul de a implica activ publicul larg în aprecierea fenomenului teatral prin Gala UNITER. Este o campanie interactivă, derulată pe site-ul UNITER www.uniter.ro și pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/UNITERoficial în perioada premergătoare spectacolului Galei.

Campania este dedicată celor 11 categorii aflate în concurs. Publicul este invitat să urmărească cele 11 video de susținere realizate de colegii celor nominalizați și SĂ VOTEZE!

În premieră în acest an, publicul din Timișoara, și nu numai, are posibilitatea să vizioneze live cele trei spectacole de la categoria „cel mai bun spectacol” și să voteze în cunoștință de cauză.

Din 1 iunie, mesaje video de susţinere pline de energie din partea colegilor de breaslă rulează pe site-ul uniter.ro, pe conturile oficiale UNITER de Facebook, Instagram și YouTube.

TU PE CINE PARIEZI? Sigur ai un preferat! Susţine-ţi favoriții!


Și, dacă ești în Timișoara în perioada 7-10 iunie, poți vedea producțiile nominalizate la categoria cel mai bun spectacol al anului 2022, precum și la alte categorii de premii: „Oedip Rege” regia Declan Donnellan, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, „Antonin Artaud. Familia Cenci”, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași; „Seaside Stories” regia, scenariul, universul sonor Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanța.

 În 12 iunie vom afla împreună, în direct, câştigătorii desemnați de juriu! Tot atunci, afli dacă ai câștigat pariul personal. Gala Premiilor UNITER 2023 – Proiect finanțat prin Programul cultural național  Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 – se va transmite în direct din Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara începând cu ora 20.00, pe www.uniter.ro și pe TVR Cultural.

GALA PREMIILOR UNITER 2023 este un Proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023

Part of

Gala Premiilor UNITER 2023

Gala Premiilor UNITER 2023