Puf Buf | spectacol de teatru incluziv

PUF BUF este un spectacol incluziv, face parte din proiectele teatrului Basca de accesibilizare a culturii pentru persoanele cu diferite deficiențe, iar protagoniștii sunt 12 copii cu deficiențe de auz.

Puf de la pufarini.
buf de la bufonadă.

Puf buf este un spectacol de teatru pentru copii și adulți deopotrivă, care introduce spectatorul într-o călătorie a mirării, a jocului, a descoperirii sunetelor și a culorilor.

Un concept de Costa Tovarnisky

Distribuția:
Darius Borchescu, Angelo Borcănescu, Maria Istrate, Mihaela Mic, Denisa Gonda, Elisa Mihai, Tudor Moștiu, Paulino Călin, Andrei Ruxanda, Andrei Sârbu, Alessio Boți, Sara Boți.
Regia: Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu, Vadim Rusu.
Scenografia: Lia Pfeiffer
Costume: Elena Mazăre
Muzica: Gabi Almasi
Video proiecții: Dan Ungureanu
Lumini: Cristian Popescu
Consiliere, interpret mimico-gestual: Angela Mate

Spectacolul este realizat cu copiii surzi de la centrul de Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” din Timișoara, sub îndrumarea actorilor Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu și Vadim Rusu.

Stagiunea de la Teatrul Basca face parte din Programul cultural național ”Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, și este finanțată prin programul ”Theatre Artistic Excellence” derulat de Centrul de Cultură și Artă Timiș cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

The BASCA Theatrical Season

The BASCA Theatrical Season