TRUPA HAZARD abordează o sferă muzicală vastă ce cuprinde genuri pe cât de diverse pe atât de bine legate în universul sonor de ansamblu. Astfel că, plecând de la un folk-rock cu influențe reggae, trupa ajunge să exploreze zone ce merg până în sfera muzicii lăutărești.

Cu tematici diverse care întregesc spectrul sonor, abordarea ușor neconvențională ce cuprinde din punct de vedere instrumental, vioară, chitară bass, percuție, chitară armonie și voce, este special aleasă tocmai pentru a pune în valoare specificul românesc al compozițiilor.

Așadar, un alt concert inedit care va întregi puzzle-ul distracției de anul acesta de la Embargo Fest.

***
Editia a V-a a evenimentului Embargo Fest va avea loc si anul acesta la Timisoara, la Casa Tineretului, si ii va avea ca invitati speciali pe renumitul cantaret, actor si compozitor, Mihai Margineanu si Banda, trupa Zbogom Brus Li din Serbia cu inconfundabilul lor balkan punk, trupa Hazard care va livra un reciltal folk de neuitat, dar si multe alte surprize.

ⓘ Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au intrare gratuită, la fel elevii și studenții, aceștia din urmă doar pe baza completării formularului de participare!

Part of

Embargo Fest 2024

Embargo Fest 2024