Stereotipuri de gen. Teatru Educațional. - Atelier pentru adolescenți și dezbatere publică.

În perioada 19 August - 21 August vă invit la Bastion 3 (Str. Hector nr. 1, Timișoara) pentru a lua parte la un atelier de teatru educațional pe tema stereotipurilor de gen și mai apoi la o dezbatere publică pe tema stereotipurilor de gen și combaterea acestora cu ajutorul metodelor teatrale. Atelierul și dezbaterea vor fi coordonate de regizoarea de teatru Luiza Mihăilescu.
 
Aceste ateliere teatrale au ca scop încurajarea disponibilităților artistice ale tinerilor, creativității și forței lor expresive nediferențiatoare. Exercițiile au de asemenea rolul de a-i invita pe tinerii participanți la a se raporta critic față de rolurile tradiționale de gen. În cadrul dezbaterii publice, vom discuta despre tipuri de exerciții, necesitatea lor și rolul teatrului socio-politic în educație.
 
Pentru a vă înscrie la atelierele de teatru, vă rog să completați următorul formular.
Project realised with the support of a grant for artistic creation ''Energy!'' awarded by the Municipality of Timișoara, through the Project Centre, within the National Cultural Programme "Timișoara - European Capital of Culture in 2023".

It is organized in partnership with the Municipality of Timișoara through the Project Centre.

Part of

Stereotipuri de gen în adolescență | Investigație teatral-educațională

Stereotipuri de gen în adolescență | Investigație teatral-educațională