Ediția acestui an - Spații comune - ia forma unor proiecte-insulă, prin concepte și inițiative care vorbesc despre a trăi împreună, nu separat, și care urmăresc împrietenirea cu cartierul Elisabetin. Ne vedem astfel, între 1-3 septembrie, cu ateliere pentru copii și adulți, jocuri, muzică, un picnic comunitar și inițiative civice de revitalizare urbană, în Parcul Gheorghe Doja. 

În spiritul petrecerilor newyorkeze din anii '70 vom organiza și un Hip Hop Bash, care va integra cele 4 elemente definitorii acestui curent cultural, contribuind la revitalizarea uneia dintre piscinele abandonate de pe malul canalului Bega. 

Vă dăm întâlnire și la Cinema Victoria, cu trei proiecții de filme franțuzești, care vorbesc despre integrare, acceptare și locuirea în oraș, din diferite perspective. 

Pentru informații actualizate legate de program, vă invităm să urmăriți paina socială a evenimentului. 

Street Delivery este un eveniment manifest, inițiat de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, prin care sunt create legături între diferitele paliere urbane, cu scopul de a oferi spații care oferă locuitorilor săi siguranță, acceptare și toleranță socială.

Parteneri: Cinema Victoria, Institutul Francez din Timișoara, Molotow, FITT, Baza Constructorul, Iris Photo Club, Bucharest Stickers Fest, VIM Bistro, Viniloteca.

Finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Street Delivery - Spații comune

Street Delivery - Spații comune