Sunlight Theatre Mask | #SpreadTheLight of Hidden Treasures

Până în 20 iulie instalațiile produse în Creative Camp-ul #SpreadTheLight of HIDDEN TREASURES pot fi văzute pe străzile din Timișoara, vizitatorii fiind încurajați odată cu lăsarea serii să interacționeze cu instalațiile. 

Masca Sunlight Theatre este o instalație inedită, de dimensiuni impresionante, gândită ca un simbol al teatrului în toate formele sale, prezent în Capitala Culturală Europeană de la Timișoara 2023. Tehnologia este chiar creatorul acestei opere în format 2D, fiind generată de un AI din toate sentimentele publicului prezent la spectacole de teatru în anii anteriori. Masca iese din afiș într-o manieră impozantă, de sculptură lucrată manual.

Concept: Ariana Mareș
Design si executie FCV Tridimensional Art X Plexive

Instalația face parte din competiția de idei creative #SpreadTheLight of Hidden Treasures, proiect marca FLIGHT FESTIVAL. 

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii

Part of

FLIGHT Hidden Treasures

FLIGHT Hidden Treasures