Workshop: Reparăm, nu poluăm LA PAS!

Reparăm, nu poluăm - este unul din atelierele LA PAS la care vă invităm, cu copiii, în cadrul festivalului nostru.

Este un atelier de cusut și reparații care se adresează copiilor cu vârste între 8 și 12 ani.  Noi aducem acul și ața, voi veniți cu bună dispoziție și multă creativitate.

Atelierul este organizat de Monica Ban, profesor LA PAS, cu sprijinul unei echipe de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 12 din Timișoara.

Participarea la atelierul este gratuită în limita locurilor disponibile. Pentru participare este necesară înscrierea, la link-ul alăturat: https://forms.gle/3fV24HWd9MnchqRX9 

Atelierul va avea loc în 14 octombrie, între orele 15:00-17:00, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” Timișoara, Bulevardul Take Ionescu, nr 83.

Festivalul LA PAS este un eveniment deschis publicului larg, pe perioada căruia organizatorii vor realiza materiale foto-video de promovare și informare, situaţie care va conduce incidental și la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini ale participanților la eveniment. Prin prezența la Festivalul LA PAS, participanții își dau implicit acordul pentru eventuala lor apariție în materiale foto-video publicate/distribuite de organizatori și partenerii acestora pe canalele proprii de comunicare și către mass-media.

Atelierul este organizat în cadrul Festivalului LA PAS – Festival de gastronomie artizanală, dezvoltat de asociația CRIES, cu finanțare de la Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte. 

This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

Slowing down

Slowing down