This page doesn't have a translation yet

Data

Sept. 30, 2019

Acord de parteneriat între Ministerul Turismului și Asociația Timișoara 2021

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a semnat luni, 30 septembrie 2019, un acord de parteneriat cu Ministerul Turismului, pentru promovarea proiectului „Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii”.

Protocolul a fost semnat de către ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, și directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Simona Neumann.

Acest proiect nu aparține doar Timișoarei, ci întregii țări. Cu siguranță va fi un succes, și Timișoara și România vor beneficia de acest succes

a declarat ministrul turismului, Bogdan Gheorghe Trif, la semnarea acordului de parteneriat.

Timișoara 2021 este un proiect cultural, dar este și un proiect al orașului care reprezintă întreaga țară. Este un mare avantaj faptul că prin acest parteneriat vom beneficia de prezența la toate târgurile de turism și vom promova Timișoara și regiunea la nivel național și internațional

a declarat Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

Ministrul Turismului a declarat la Timișoara că în perioada următoare va vor avea loc la București întâlniri între reprezentanți ai Ministerului Culturii și Identității Naționale, Ministerul Transporturilor și Ministerul Turismului pentru a pune la punct o strategie comună de spijinire a proiectului Timișoara 2021.

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.