This page doesn't have a translation yet

Data

Sept. 16, 2019

Căutăm colegi: Manager de Operațiuni, Manager de Teritoriu, Asistent Producție, Ofițer Proiecte, Responsabil Financiar

Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii caută colegi creativi, implicați, conectați, responsabili și deschiși pentru ocuparea următoarelor poziții:

Manager de operațiuni:

Detalii anunț de recrutare Manager de operațiuni

Termenul limită de primire a candidaturilor este 30 septembrie 2019, ora 18.00. Interviurile vor avea loc în perioada 7-9 octombrie 2019.

Manager de teritoriu

Detalii anunț de recrutare Manager de teritoriu

Termenul limită de primire a candidaturilor este 26 septembrie 2019, ora 18.00. Interviurile vor avea loc în 30 septembrie 2019.

Ofițer de proiecte

Detalii anunț de recrutare Ofițer de proiecte

Pentru posturile de asistent de producție, responsabil de raportări financiare și ofițer de proiecte, termenul limită de primire a candidaturilor este 29 septembrie 2019, ora 18.00. Interviurile vor avea loc în perioada 7-10 octombrie 2019.

Candidații își vor trimite CV-ul și o scrisoare de motivație în care prezinte relevanța experienței profesionale pentru care candidează precum și felul în care pot să contribuie la Programul Cultural Timișoara 2021, în format electronic pe adresa de email: [email protected], specificând poziția pentru care candidează. Candidații selectați vor fi invitați să ocupe posturile cât mai curând posibil. Toate detaliile legate de descrierea și atribuțiile posturilor le găsiți accesând link-urile de mai sus.

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.