This page doesn't have a translation yet

Oct. 19, 2021

Concert "Poli 100" - Orchestra Filarmonicii Banatul & Noi din Banat

În cadrul programului Sport21, Asociația Timișoara - Capitală Europeană a Culturii, în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și cu Universitatea Politehnica Timișoara, marchează un secol de fotbal în alb-violet cu un concert unic. 

"Noi din Banat" – singura trupă de rock constituită în jurul unui club de fotbal - alături de orchestra Filarmonicii Banatul, dirijată de Cosmin Morariu, urcă împreună pe scenă amplasată pe stadionul “Știința”, pentru a interpreta cele mai cunoscute cântece ale galeriei poliste. 

Evenimentul are loc duminică, 24 octombrie, cu începere de la ora 19:21. Pe scurt, punem #Centenarul pe portativ!

Având în vedere contextul epidemiologic, accesul publicului se va face respectând normele în vigoare în prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2. Participarea va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata concertului. 

SPORT21 este un proiect cultural co-finanțat de Consiliul Județean Timiș și cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

**
Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara.