This page doesn't have a translation yet

Data

Feb. 15, 2022

Consiliul director al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii anunță noul director executiv interimar al Asociației

Consiliul director al Asociației ”Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”, întrunit ieri în ședință extraordinară, a numit în unanimitate directorul executiv interimar, pentru un mandat de 6 luni, în persoana doamnei Ioana Băla. Numirea a devenit necesară după demisia directorului executiv. Ioana Băla face parte din echipa executivă a asociației din august 2017, ocupând pozițiile de consilier juridic și manager de operațiuni. Din poziția de manager de operațiuni, preluată în februarie 2020, conform statutului, a secondat în atribuții directorul executiv.

În ședința extraordinară, consiliul director a votat și convocarea adunării generale a asociației, pentru 2 martie. Printre punctele votate pe ordinea de zi a adunării generale se numără alegerea membrilor consiliului director pentru pozițiile vacante și discutarea noii misiuni a asociației.

Titlul de Capitală Europeană a Culturii, inițiat în 1985, a trecut prin multiple transformări, preluând din experiențele a peste 60 de orașe foste Capitale Europene ale Culturii. Astăzi, exercitarea titlului înseamnă respectarea unor angajamente foarte clare, asumate prin dosarul de candidatură câștigător. Asociația ne ajută în continuare să rămânem fideli valorilor cu care a candidat Timișoara, mai ales cu implementarea unor programe transversale, cum ar fi comunicarea și voluntariatul.

a declarat Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele consiliului director al asociației.

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.