This page doesn't have a translation yet

Data

June 22, 2022

Ovidiu Megan este noul director executiv al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii

Organizație

A fost numit în unanimitate de membrii consiliului director, pentru o perioadă de 3 luni, timp în care Asociația va derula o procedură deschisă de selecție pentru această poziție.

Ovidiu Megan are o experiență semnificativă în zona managerială, ca prorector al universității, decan al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor și director al Departamentului de Accesare și Implementare Proiecte din cadrul Universității de Vest Timișoara și director general al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara. El este cunoscut și în domeniul organizațiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival, singurul festival de muzică, artă și tehnologie din țară. Are, de asemenea, o vastă experiență în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile și sponsorizări.

Noul rol al Asociației în ecosistemul titlului de Capitală Europeană a Culturii este unul extrem de important. Am convingerea că determinarea și expertiza lui Ovidiu Megan vor face diferența și vor valorifica cu adevărat potențialul asociației și titlului pentru oraș pe direcțiile strategice de comunicare, strângere de fonduri și voluntariat.

a declarat Dominic Fritz, președintele consiliului director al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 83 din 16 iunie 2022, publicată în Monitorul Oficial nr. 602 din 20 iunie 2022, Asociația va iniția demersurile pentru adaptarea statutului și, după caz, a celorlalte documente de funcționare, în acord cu noile atribuții prevăzute de ordonanță.

Newsletter

The most important events in the city.
In your inbox, weekly.