Andrei Oișteanu - Diavolul și bunul Dumnezeu

Vă invităm cu entuziasm la conferința susținută de reputatul cercetător Andrei Oișteanu, sub titlul „Diavolul și bunul Dumnezeu. Problema dualismului religios în Europa de Sud-Est. De la Gaster și Hașdeu, la Eliade și Culianu”. Evenimentul va avea loc în sala A01 a Universității de Vest din Timișoara, în data de miercuri, 17 mai, de la ora 18:00.
 
Conferința va fi o incursiune fascinantă în lumea dualismului religios, explorând opiniile și contribuțiile unor personalități precum Gaster, Hașdeu, Eliade și Culianu, care au influențat și modelat modul în care ne raportăm la aceste concepte. Moderatorul evenimentului, Mircea Mihăieș, va asigura o discuție interactivă și provocatoare.
Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …