Atelier de arhitectură

Atelier de arhitectură - cum ar trebui să arate un spațiu care ne definește?

Dacă vrei să fii parte din schimbare, te așteptăm la un atelier susținut de arhitecta Ștefana Bădescu. Veți explora cum putem reinventa campusul, care sunt nevoile și așteptările studenților, dar și ce rol joacă arhitectura în definirea unui loc.

Veți porni de la o introducere teoretică despre mediul construit, veți trece apoi prin noțiuni de configurare arhitecturală, calitatea mediului urban și elemente de patrimoniu. Atelierul se încheie cu noțiuni contemporane de revitalizare urbană și ce putem cu toții aplica astfel încât campusul să fie spațiul pe care să-l îndrăgească generații întregi.

Vrei să fii parte din revitalizarea campusului? Înscrie-te la atelier și ne vedem pe 20 iulie, între orele 10:00 - 16:00, la Biblioteca Centrala a Universității Politehnica Timișoara, corpul C, et. 3, sala 302.

UPT Campus Creativ este un proiect inițiat de Universitatea Politehnica Timișoara și Liga AC

Parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, Timișoara 2023, finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

UPT Creative Campus

UPT Creative Campus