Atelier „Plastic is NOT fantastic” | CODRU Sustainart Village

Te invităm să te alături atelierului de creație a peștilor din plastic, pentru a descoperi cum poluarea cu plastic afectează mediul acvatic și ce măsuri putem lua pentru a schimba această situație!

Sâmbătă, 7 octombrie, ora: 12:00

Locație: CODRU Urban Garden (Cazarma U) 

Participarea este gratuită, dar necesită înscriere.

Acest tip de workshop reprezintă o ocazie atât pentru copii, cât și pentru adulți, de a-și pune creativitatea la încercare și, mai mult de atât, de a deschide un dialog într-un cadru nonformal despre efectele nocive ale poluării cu plastic și despre beneficiile colectării selective. 

Acest dialog va fi moderat de artistul Sergiu Chihaia.

Limita minimă de vârstă pentru a participa la acest workshop este de 6 ani.

Poluarea cu plastic afectează din ce în ce mai multe specii de viețuitoare marine. Dacă nu ne vom schimba comportamentul în ceea ce privește producerea unei cantități mai mici de deșeuri care afectează mediul acvatic, în curând apele noastre vor fi populate de "pești din plastic".

În cadrul acestui workshop, vom avea ocazia de a realiza pești din plastic ca simbol al acestei afirmații și, în același timp, de a încuraja publicul participant să colecteze selectiv și să reducă consumul de plastic.

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate! 

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LOB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

CODRU Sustainart Village

CODRU Sustainart Village