Children's workshop - Imagined architecture

Vă invităm, sâmbătă, 08.04.2023, de la ora 12:00 la atelierul pentru copii: arhitecturi imaginate.

Workshop-ul este inspirat de expoziția Made-up histories have long lives. Copiii vor descoperi istorii relatate de artiști în cadrul expoziției și semnificația anumitor elemente arhitecturale, urmând ca cei mici să-și lase imaginația liberă și să se exprime prin intermediul desenului.

Participarea la atelier este gratuită și se face completând formularul de înscriere.

Materialele necesare atelierului sunt puse la dispoziție de către organizatori.

Nr. locuri disponibile: 12.

Atelierul va fi susținut de Loredana Nedelcu, asistent curator în cadrul galeriei de artă contemporană META Spațiu.


Expoziția Made-up histories have long lives, evenimentul de deschidere a programului REMIX ID 2023, este o istorie a istoriilor. REMIX ID este despre tradiție și contemporaneitate, REMIX ID este un îndemn la solidaritate între etnii, între diversele grupuri sociale, între urban și rural, între oameni. REMIX ID propune dialogul intercultural într-o manieră creativă, care face apel atât la simțuri, cât și la intelect, folosind arta ca mediu de răspândire a unui mesaj de toleranță, pace și bună înțelegere prin alcătuirea unui mozaic artistic de artă, cercetare etnografică, documentare, muzică și imagine, în care sensurile străvechi ale comunităților etnice din Banatul rural se întâlnesc cu cu lumea puternic tehnologizată din mediul urban.

The project is part of the Timișoara 2023 - European Capital of Culture programme and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects

Part of

Remix ID 2023

Remix ID 2023