„Creativitate regală” – atelier pentru copii

Invităm cu drag copiii în lumea fermecată a poveștilor, un loc unde imaginația întâlnește frumusețea creativității. În cadrul acestui atelier, invităm participanții să descopere lumea regală prin povestea „Cum a găsit Regina ceașca perfectă de ceai”, scrisă de Kate Hosford.

În prima parte a atelierului, cei mici vor porni într-o călătorie imaginară, în care vor asculta povestea captivantă a unei regine care traversează lumea în căutarea ceștii perfecte de ceai. Această poveste nu numai că stimulează imaginația, dar oferă și o oportunitate splendidă de a discuta despre diferite culturi și tradiții asociate cu ceaiul.

După ce vom explora împreună această poveste încântătoare, copiii vor fi încurajați să își exprime propriile idei artistice, inspirate de călătoria reginei. Cei mici vor avea oportunitatea de a degusta și a descoperi diferite tipuri de ceai, familiarizându-se cu aromele și poveștile care stau în spatele acestora.

Vă așteptăm cu mare drag să descoperim culturi și tradiții diferite și să degustăm împreună o cană perfectă de ceai.

Dată: 19 octombrie 2023, de la ora 16:00 la 17:00;
Locație: Școala Gimnazială Comloșu Mare, str. Principală, nr. 485, comuna Comloșu Mare.

Pentru participare este necesar să completaţi formularul.

Atelierul va fi ghidat de prof. Anna-Mária Gal.

Activitatea face parte din seria de ateliere „Timișoara e culoare” din proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a).

Proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a) își propune să valorifice bogăția și multiculturalitatea orașului nostru prin crearea de contexte educaționale cu conținut cultural și artistic în perioada august – noiembrie 2023 în diferite cartiere ale Timișoarei.

Vă așteptăm cu drag!

Proiectul face parte din „Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

Timișoara is COLOUR - 2nd edition

Timișoara is COLOUR - 2nd edition