Culture and Education TODAY – Training Program Dedicated to Teaching Staff

Asociația „Inițiativă în Educație" vă invită la programul de formare „Cultură și Educație AZI” dedicat cadrelor didactice din județul Timiș.

În cadrul programului de formare, participanții vor descoperi modalități practice prin care pot contribui la medierea culturală pornind de la povești. Aceștia vor lucra cu studii de caz pe baza cărților scrise de diverși autori din literatura pentru copii.

Programul de formare va fi facilitat de prof. Andrada Mazilu alături de invitatul special, scriitorul Francesc Miralles, autorul cărților „Povești ca să te iubești mai mult” și seria IKIGAI.

𝐏𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫:

  • Fracesc Miralles este un scriitor din Spania care a publicat de-a lungul timpului o mare varietate de lucrări de ficțiune și non-ficțione, vânzând sute de mii de cărți și fiind tradus în peste 50 de țări. A câștigat numeroase premii de literatură precum: Premiul Gran Angular, Premiul Columba Jove, Premiul Torrevieja și va vizita în premieră Timișoara, la invitația asociației noastre.

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞:

Dată: 22 noiembrie, de la ora 17:00 la 18:00;

Locație: Centrul de Proiecte, parter, str. V. Alecsandri, nr. 1, Timișoara.

Avem un 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞, iar înscrierea este necesară pentru a putea participa.

Formular înscriere

Activitatea face parte din proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a).

Proiectul „Timișoara e culoare” (ediția a II-a) își propune să valorifice bogăția și multiculturalitatea orașului nostru prin crearea de contexte educaționale cu conținut cultural și artistic în perioada august – noiembrie 2023 în diferite cartiere ale Timișoarei.

Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi!

Part of

Timișoara is COLOUR - 2nd edition

Timișoara is COLOUR - 2nd edition