Dialoguri Literare în Capitala Europeană a Culturii - Mircea Dinescu în dialog cu Marcel Tolcea

Prin măreția cuvintelor și magia culturii, vă invităm la un eveniment cu adevărat special: dialoguri literare prin așezarea față în față a doi pionieri în arta cuvântului.

Data: 15 noiembrie
Locație: Aula Magna, Universitatea de Vest din Timișoara
Ora: 18:00.

Un dialog literar remarcabil îi aduce în prim-plan pe cei doi scriitori: Mircea Dinescu, un poet, scriitor și publicist cu o carieră remarcabilă, distins cu numeroase premii literare prestigioase, inclusiv Premiul Herder, Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Poezie și Premiul Academiei Române pentru Literatură, alături de Marcel Tolcea, doctor în filologie, poet, eseist și publicist, un profesor dedicat la Universitatea de Vest și fost director al Muzeului de Artă din Timișoara.

Descoperiți profunzimea și frumusețea literelor prin dialogul acestor doi maeștri ai artei cuvântului.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, prin completarea acestui formularului de înscriere

Acest proiect face parte din comunicarea Programului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în 2023. Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.

This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Parteneri principali: Banca Transilvania, Catena, Cramele Recaș, Linde Gaz România, Iulius Town, Profi.

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …