ECoC Course & Practice | Dr. Edit Kovari

Pe 6 noiembrie 2023, între orele 14:40 și 16:10, vă invităm la un nou eveniment din seria „ECoC Course & Practice” unde o vom avea ca și invitată pe doamna Dr. Edit Kovari. 

Vom explora împreună subiectul „How to Bridge University, the City, and Non-Profit Institutes? The Role of the University Community in ECOC Veszprém 2023”. 

Evenimentul va avea loc în sala A01 și se va desfășura în limba engleză. 

Dr. Edit Kővári este lector asociat la Facultatea de Afaceri și Economie a Universității de Pannonia. Teza sa de doctorat, finalizată la University of Derby Business School, s-a concentrat pe inteligența emoțională a managerilor hotelurilor și relația sa cu performanța în cadrul culturii organizaționale. Ea a scris, de asemenea, mai multe cărți și articole, a participat la diverse proiecte naționale și internaționale ca expert profesionist. 
ECoC Course & Practice sunt prelegeri ținute de profesori-cercetători proveniți din universități plasate în orașe Capitale Europene ale Culturii (ECoC), pe teme adiacente subiectului Capitală Europeană a Culturii, abordate din perspective teoretice diferite: științe politice, relații internaționale și studii europene, administrație publică, amenajarea teritoriului, arătând rezultatele cercetărilor proprii în materie de impact al programului în propriul oraș/regiune, studii comparative.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …