Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu - Flight Festival 2023

Descoperă Timișoara și călătorește în timp la Flight Festival 2023! 

Suntem încântați să anunțăm participarea Festivalului Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital, ca parte a proiectului Spotlight Heritage Timișoara, la prestigiosul eveniment Flight Festival 2023, care va avea loc în perioada 16-18 iunie.

Ne găsești la Cortul Tech, aproape de scena principală și scena Retro!

Vino și explorează Timișoara prin intermediul tehnologiilor de realitate augmentată (AR) și realitate virtuală (VR)! Te așteptăm să descoperi istoria fascinantă a orașului nostru prin explorarea virtuală a celor 5 cartiere de seamă: Iosefin (2019), Elisabetin (2020), Fabric (2021), Cetate (2022) și Giroc (2023). Fiecare cartier ascunde povestea sa unică, iar tu vei putea călători în timp și aprofunda cultura și patrimoniul orașului de pe Bega.

Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu face parte din programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”. Vrem să trezim interesul publicului față de bogăția istorică și culturală a orașului nostru și să aducem în prim-plan patrimoniul valoros pe care îl găzduiește.

Alătură-te nouă la Flight Festival 2023 și bucură-te de o experiență interactivă și captivantă, unde trecutul și prezentul se întâlnesc prin intermediul tehnologiilor digitale avansate. Vei putea explora virtual clădiri istorice, monumente impresionante și povești pline de emoție prin jocuri digitale pregătite special pentru tine!

Găsește-ne la Flight Festival 2023 și fii parte din această călătorie în timp și cultură. Vei fi impresionat de frumusețea și diversitatea Timișoarei!


Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Instagram și Twitter sau vizitează site-ul nostru: https://spotlight-timisoara.eu/

Componentele digitale ale proiectului sunt accesibile pe site-ul oficial, cât și prin aplicațiile mobile care pot fi descărcate din magazinele Android și Apple sau căutând „Spotlight Heritage Timișoara”.

Spotlight Heritage Timișoara/Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii, EEA and Norway Grants.

Part of

Patrimoniul sub reflectoare Timisoara 2023

Patrimoniul sub reflectoare Timisoara 2023