Flight Film Festival - 5th Edition

E din nou momentul să ne lăsăm purtați pe aripile filmului, pentru că FLIGHT FILM FESTIVAL aduce la Timișoara filme de mare succes. 

În 2023 oganizatorii propun cinefililor trei secțiuni inedite:
1. Filme străine filmate în România 
2. Filme cu teme muzicale
3. Filme românești premiate la festivaluri europene. 

Cea de-a cincea ediție a Flight Film Festival se va desfășura între 23 și 25 iunie, la Cinema Victoria, la D’Arc pe Mal, și în Mansarda Facultășii de Artă din Timișoara.  

Surprizele din acest an sunt proiecția de la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” , destinată copiilor internați, și o proiecție pentru seniori, la Cinema Victoria. 

Ca în fiecare an de până acum, la Flight Film Festival va fi prezentă Irina- Margareta Nistor, critic de film, căreia i se vor alătura directorul de casting Domnica Cârciumaru, producătorul Andrei Boncea și regizorul și scenaristul Dan Iliuță, precum și psihologul  Mircea Dragu. Aceștia vor susține masterclass-uri pentru tinerii interesați de industria filmului.
 
Flight Film Program
The project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in 2023" and is funded through the Grow Timișoara 2023 programme, implemented by the Center for Projects Timișoara, with funds allocated from the state budget, through the budget of the Ministry of Culture.

Part of

FLIGHT Film Festival

FLIGHT Film Festival