Floare fantezie - Atelier de lână împâslită | CODRU Sustainart Village

Atelier lână împâslită pentru copii (10 ani+)

Vino și descoperă minunata tehnică a împâslirii fibrelor de lână în cadrul unui atelier captivant pentru copii, susținut de talentata artistă textilistă Nicoleta Bică Bucșaru!

Atelierul are loc în cadrul evenimentului 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚𝐫𝐭 𝐕𝐢𝐥𝐥𝐚𝐠𝐞 & 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐖𝐞𝐞𝐤

În acest atelier, micuții participanți vor avea ocazia să creeze o floare unică din lână, folosind o tehnică străveche de împâslire a fibrelor naturale de lână.

Participarea este gratuită, dar pentru o bună organizare te rugăm să completezi formularul de înscriere: https://forms.gle/e34iCuM9L68hp3zw7

Această experiență magică îmbină lâna cu alte fibre vegetale, iar rezultatul va fi o minunăție textilă!

Procesul presupune așezarea fibrelor în straturi, formând o floare de dimensiunea dorită. Apoi, cu ajutorul apei calde și a săpunului ecologic, micuții artiști vor da viață proiectului prin mișcări atente și pline de creativitate. Fibrele se vor împleti și întrepătrunde, iar floarea va capăta densitate și farmec.

Cursul este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 10 ani, fiind o oportunitate minunată de a experimenta arta textilă și de a crea propriile opere de artă!

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LOB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Part of

CODRU Sustainart Village

CODRU Sustainart Village