Germina Nagâț - Mari minciuni vinovate despre comunismul românesc

Vă întrebați cât de adevărată este istoria pe care o știm despre comunismul românesc? Ce mituri și adevăruri ascunde această perioadă istorică? Vă invităm să descoperim răspunsurile la aceste întrebări în cadrul conferinței „Mari Minciuni Vinovate despre Comunismul Românesc”.

Data: 19 octombrie 2023
Ora: 18:30
Locația: Amfiteatrul A01, Universitatea de Vest din Timișoara

Alături de Germina Nagâț, membră în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), și sub moderarea pricepută a lui Mircea Mihăieș, vom deschide o discuție profundă despre trecutul comunist al României.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați conferinței și să vă aduceți întrebările și reflecțiile pentru a face din această seară o experiență captivantă și informativă.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …