Harababura Afterparty w/ Mini Zucchini, Mitsubitchi & Noemi

Afterparty - Harababura Vintage Fair

Primul nostru afterparty oficial are loc sâmbătă, 27 mai, după ora 21:00, la Palatul Ștefania. Vă invităm să vă bucurați de muzică alături de DJ-ițele - Mini Zucchini, Mitsubitchi și Noemi.
 
Mini Zucchini
Mini Zucchini exprimă dorința de a aduce înapoi sunetele și atmosfera anilor 80 prin renașterea genului italo-disco. A fost implicată în scena locală din Timișoara încă din 2014, ca membru fondator Launmomentdat, dar a început să mixeze și să activeze ca DJ abia la finalul anului 2019. Repertoriul ei cuprinde piese și influențe din darkwave, EBM și electro.
 
Mitsubitchi (Cluj)
Mitsubitchi e născută într-un discodrom și crescută pe ringurile de dans din Cluj. Misiunea ei supersonică este sfidarea barierelor muzicale. Ea se folosește de toate armele sonore pe care le are la dispoziție, de la disco sau dream trance. Cei 8 ani alături de Pițipoance Întunecate și Waves With No Ends i-au colorat universal muzical cu nuanțe synth, EBM și post-punk.
 
Noemi
Noemi este în continuă căutare de muzică nouă, având selecții dansabile și o pasiune pentru seri de dans improvizate. Totul a început în 2012 cu Tasteful Indiecency și cu o serie de petreceri indie. Cum gusturile și pasiunile evoluează, în timp a apărut și o trecere naturală către genurile disco, italo, EBM și către evenimente care susțin comunitatea de fete DJ.
Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

The Cultural Program of the La Figurat Association

The Cultural Program of the La Figurat Association