Întâlnire cu Elliot D. Cohen. Aplicând Logic-Based Therapy la problemele vieții de zi cu zi

Vă invităm luni, 27 martie 2023, de la ora 18:30, la UVT în amfiteatrul A01 𝐚𝐦𝐟𝐢𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐀𝟎𝟏, la o întâlnire cu Elliot D. Cohen, unul dintre cei mai mari filosofi practicieni din lume.
 
Prof. dr. Elliot D. Cohen ne va explica abordarea Logic-Based Therapy și apoi va urma o discuție cu cei prezenți în sală. Vom descoperi împreună modalitățile prin care practica filosofică ne ajută în abordarea frământărilor de zi cu zi.
 
Prof. dr. Elliot D. Cohen este director al Departamentului de Științe Umaniste la Indian River State College, profesor de etică clinică la Colegiul de Medicină al Universității de Stat din Florida și director și formator la Logic-Based Therapy & Consultation Institute (SUA). Autor a numeroase cărți și articole, Elliot D. Cohen este unul dintre principalii fondatori ai Consilierii Filosofice în Statele Unite și creator al Terapiei Bazate pe Logică (LBT).
 
Este unul din principalii susținători ai colaborării dintre psihologi și filosofi practicieni, dar și scrie un blog permanent pentru Psychology Today. A fost colaborator apropiat al lui Albert Ellis, fondatorul terapiei rațional-emoționale și comportamentale (REBT), pe care a dezvoltat-o sub forma propriei sale metode, Logic-Based Therapy and Consultation. De anul acesta, Prof. dr. Elliot D. Cohen este profesor plin la Masterul de Consiliere și Consultanță Filozofică la UVT.
 
Practica filosofică și consilierea filosofică excedează filosofia teoretică sau academică, prin aplicarea instrumentelor filozofice în găsirea de soluții, clarificarea și dezvoltarea de valori sau principii sau pur și simplu pentru a ajunge la „the art of living a good life”

Part of

Culture is the capital at the West University 2023

Culture is the capital at the West University …