Ko Shin Moon live • K not K live • Harababura Vintage Fair

În perioada 1-3 septembrie, Institutul Francez din Timișoara va găzdui cea de-a 12-a ediție a evenimentului Harababura Vintage Fair. Programul se desfășoară între orele 12:00 și 20:00, iar intrarea este liberă.

În premieră, Harababura Vintage Fair susține sâmbătă, 2 septembrie concerte orientale din partea trupelor Ko Shin Moon din Franța și K not K din România. Accesul la concerte  se face pe bază de bilet, începând cu ora 21:00. 

Ko Shin Moon s-a născut în 2017, la o răscruce dintre sunetele tradiționale est-asiatice și aparatele de muzică electronică. După patru ani petrecuți în India colectând instrumente folclorice, Axel Moon și Niko Shin au înființat un studio de înregistrări dotat cu sintetizatoare analogice și echipamente vintage. Ko Shin Moon compune melodii hibride, supranaturale, în care psihedelia întâlnește muzica space-disco. În muzica lor, repertoriile, genurile și epocile se amestecă și formează un limbaj nou.

Karpov Not Kasparov este un duo de muzică electronică, synthpop și new-wave din București, format din Valeriu Borcoș și Eduard Gabia. Un proiect care s-a născut în 2009 ca un joc muzical între tobe și sintetizatoare vintage. Muzica lor este bazată pe regulile și strategiile șahului, iar rezultatul este foarte ritmat având foarte multe influențe orientale.

This project is part of the national cultural programme "Timișoara – European Capital of Culture in the year 2023" and is funded by the City of Timișoara, through the Center for Projects.

Part of

The Cultural Program of the La Figurat Association

The Cultural Program of the La Figurat Association