Parallel City : Iosefin - Viki (pink route)

Un spectacol de artă performativă, în plimbare, prin cartierul istoric Iosefin. În mijlocul cotidianului, ești introdus într-o lume paralelă. Barierele dintre actori și public dispar, iar tu vei putea trăi o experiență intimă, irepetabilă, în care (re)descoperi cartierul și poveștile lui.

Orașul Paralel: Iosefin este un spectacol de teatru imersiv format din trei trasee diferite. Trei jocuri în paralel: Viki (traseul roz), Martin (traseul albastru) și The Game (traseul galben).  Alege un traseu și pornește pe jos, călăuzit(ă) de actori! 

Traseul roz
Viki are ultima șansă să facă rost de bani ca să treacă trei adolescenți afghani granița. Trebuie să câștige jocul în care scapă de toți cei care încearcă s-o oprească.

Locație start: plecare de la Gara de Nord Timișoara, peronul 2

Îți recomandăm să porți pantofi comozi. Traseul are o lungime de aproximativ 1,5 km.


Spectacolele Orașul Paralel (Iosefin, Fabric și Elisabetin) sunt parte a proiectului Dileme Urbane: Orașul Paralel dezvoltat de Asociația Culturală Diogene și Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, în coproducție cu Teatrul German de Stat Timișoara, cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara, Centrului Reformat Noul Mileniu, Societății de Transport Public Timișoara și Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Timișoara.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Part of

Urban Dilemmas. Parallel City 2023

Urban Dilemmas. Parallel City 2023