Pascal Bruckner - „Europa a iubit prea mult basmele"

Suntem onorați să vă anunțăm că, în deschiderea anului universitar la UVT, avem privilegiul să ne fie alături domnul Pascal Bruckner, un nume de referință în lumea literaturii și eseisticii franceze.

Pascal Bruckner ne va împărtăși gândurile și perspectivele sale fascinante în cadrul unei conferințe captivante cu titlul „Europa a iubit prea mult basmele". Un dialog care promite să ne provoace la reflecție și să ne inspire.
Romancier și eseist francez, cu experiență ca profesor invitat la Universitatea din California, colaborator al unor publicații prestigioase precum Le Nouvel Observateur și Le Monde, Bruckner este cunoscut pentru analizele sale adânci asupra politicii, societății și culturii.

Când?
29 septembrie
Ora: 18:00

Unde?
Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara va găzdui acest eveniment de excepție.

Totodată, în data de 29 septembrie, la ora 09:30, în Amfiteatrul A01 UVT, domnul Bruckner va primi titlul onorific de Doctor Honoris Causa.

Nu ratați oportunitatea de a face parte din această experiență intelectuală și culturală extraordinară.

Locuri limitate! Înscrierile se fac accesând link-ul următor până pe 26 septembrie ora 24:00: https://forms.gle/gjPZfqo1XkhS7mv96 

Ambele evenimente vor beneficia de traducere simultană din limba franceză. Pentru a audia traducerea vă rugăm să vă instalați pe telefonul mobil aplicația INTERACTIO și să aveți căștile de telefon la evenimente.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul partenerilor: BCR, CTP, Linde și Bioclinica.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Part of

La UVT, Cultura este Capitală

La UVT, Cultura este Capitală