"Pe urmele Micului Prinț" - atelier de lectură pentru copii

„Limpede nu vezi decât cu inima.”
 
Vă invităm la atelierul de poveste “Pe urmele Micului Prinț” dedicat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.
 
Alături de Alina Iga, fondatoarea Cufărului cu povești, copiii vor descoperi cartea „Micul Prinț”, scrisă de Antoine de Saint-Exupéry.
 
O poveste extraordinar de emoționantă despre iubire, prietenie și promisiuni, despre cum să crești fără să pierzi misterul și curajul copilăriei.
 
Atelierul se va desfășura marți, 6 iunie, de la ora 18:00 la 19:00, la Librăria La Două Bufnițe din Piața Unirii, nr. 11, Timișoara.
 
Prin această activitate ne dorim să promovăm cultura scrisă în rândul copiilor.

„Efectele Cititului cu voce tare sunt foarte puternice asupra dezvoltării personalității copiilor. Ei au șanse sa dezvolte relații mai strânse cu cei din jur, abilități de concentrare mai bune, stăpânire de sine și rezilienta emoțională mai mare. Cititul cu voce tare aduce bucurie, implicare și conectare profundă, atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulti”, împărtășește Alina Iga.
 
Pentru o bună organizare, vă invităm să completați formularul:
https://forms.gle/s2pTAi8wLgtHteG76
 
Activitatea este organizată în cadrul proiectului „Spațiul de cultură”.
Proiectul „Spațiul de cultură" creează contexte educaționale interdisciplinare cu conținut cultural, artistic și științific pentru activarea, dezvoltarea și implicarea comunității locale, valorificarea patrimoniului cultural local și european și întărirea relațiilor culturale europene.
Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

Part of

Space For Culture

Space For Culture